BLEND coffee services  

Η BLEND coffee services  ιδρύθηκε  τον  Δεκέμβριο του 2012 σε προσωπική μορφή και πήρε την τελική της μορφή σε BLEND coffee services  τον Φεβρουάριο του 2015.

Η  BLEND coffee services ιδρύθηκε εκφράζοντας το πάθος των ανθρώπων που την απαρτίζουν για την ”κουλτούρα “του espresso και με σκοπό την διάδοση αυτής στην Ελλάδα, διαθέτοντας άριστης ποιότητας καφέ espresso αλλά και μεγάλη γκάμα ζεστών και κρύων ροφημάτων στον κλάδο HO.RE.CA.και RETAIL.

Ο κλάδος της εμπορίας καφέ espresso  στην Ελλάδα,έχει ισχυρή  παράδοση στην χώρα μας και λειτουργεί σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού με την ενδυνάμωση λιανεμπορικών  αλυσίδων και σοβαρή εισαγωγική διείσδυση.

H υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας  πηγάζει από έρευνα που γίνεται πάνω σε σπάνιες πρώτες ύλες που τοποθετούνται στη διεθνή αγορά αλλά και μέσα από μια παραγωγική διαδικασία η οποία χρησιμοποιεί τις ποιο εξελιγμένες και αποδοτικές τεχνολογίες διατηρώντας τις πιο βαθιές παραδόσεις από τον χειροποίητο τρόπο ψησίματος του καφέ.

Έτσι  μπορεί να εγγυηθεί στους πελάτες της  ένα πλήθος προϊόντων  ικανά να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο αλλά και κάθε ανάγκη.